Skip to content

ЗА НАС – Investicisko zlato

НАШАТА ТРАДИЦИЈА И СИГУРНОСТ СЕ ГАРАНЦИЈА ЗА ВАШИОТ УСПЕХ

Нашата услуга

Нудејќи стабилна вредност во комбинација со висок степен на флексибилност, инвестициското злато е совршено решение за секој кој сака мудо да инвестира во сигурна иднина.

Тим

Ние сме семејна компанија основана во 1992 година, која се занимава со финансии и трговија со благородни метали, вредни предмети и скапоцени камења со повеќе од 30 години деловно искуство.

Anja-Pejic

Ања Пејиќ

основач и директор

Дипломиран гемолог,експерт и консултант за трговија со уметност, вредни предмети и скапоцени камења.

Ivana-Pejic-Draca

Ива Лола Пејиќ Драча

стручен консултант

Гемолог, дизајнер на накит, менаџер за производство

MIlan-Veskovic

Милан Весковиќ основач

основач

Дипломиран економист, магистер по право, меѓународен менаџер, стратешки консултант.

Компанијата Голден Мастерс е основана по принцип на традиционални вредности, услуги, дискреција, интегритет и почит.

Посветени сме на обезбедување на висококвалитетни услуги за глобалната база на клиенти, приватни и правни лица, семејни бизниси и институционални инвеститори.

Златен клуб

Заштитете го вашето минато, сегашност и иднина и станете наш златен член