Skip to content
Инвестициски центар за злато, сребро и дијаманти
јавете ни се
Нашата традиција и сигурност се гаранција за вашиот успех
јавете ни се
Заедно со Вас го креираме најдоброто решение и стратегија за Вашата инвестиција
јавете ни се
Нашата сигурност и дискреција обезбедува услуги од највисоки стандарди како одлика на луѓе со врвен професионализам и интегритет
јавете ни се
Златото претставува одлична алатка за зачувување на своето материјално богатство и финансиска стабилност
јавете ни се

Зошто да се вложува во инвестициско злато и сребро?

Нудејќи стабилна вредност во комбинација со висок степен на флексибилност,
инвестициското злато е совршено решение за секој кој сака мудо да инвестира во сигурна иднина.

Компанија основана во 1992 година.
1992. godine

Над 1.000 задоволни клиенти.

Брза
испорака

Конкурентска
цена

Состојба на златото на светската берза

Состојба на среброто на светската берза

Зошто да се инвестира во злато?

Просечен раст на вредноста поголем од 8% годишно

Ослободени од ДДВ и данок на капитална добивка

Брз и лесен начин за замена за готовина

Целосно независно од банките и државата

Докажано е дека ја задржува својата вредност со векови

Единствената инвестиција што ја држите во рака

Најпродавани производи

Погледнете ја Понудата

Најновото од блогот

Најновото од инстаграм

Златен клуб

Заштитете го вашето минато, сегашност и иднина и станете наш златен член