Skip to content

КОНТАКТ

ТЦ СОРАВИЈА, Скопје

Голден Мастерс е основан во 1992 година. Можеме да се пофалиме со успешен бизнис и традиција која опфаќа три децении. Триесетгодишна успешна работа е изградена врз цврсти темели од кои никогаш не сме отстапиле.

ТЦ СОРАВИЈА, Скопје

Инвестициско злато

+381 63 189 33 66
+381 11 328 19 92
office@kupizlato.com

Откуп на злато

+381 63 189 33 66
+381 11 328 19 92
office@kupizlato.com

Контактирајте не

Србија

Македонија

Црна Гора

Златен клуб

Заштитете го вашето минато, сегашност и иднина и станете наш златен член