Skip to content
Loading...

100 x 1 gram srebra (UnityBox) | Heimerle + Meule

Heimerle + Meule UnityBox je odličan način da uštedite u srebru za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj srebra kupovinom srebrnih poluga od 1 grama. Ovaj proizvod možete brzo i jednostavno kupiti putem Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem. Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBox i UnityBars - kompleti manjih zlatnih i srebrnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u plemenite metale. UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30 ili 100 Heimerle + Meule investicionih srebrnih poluga težine 1 gram, koje se pakuju u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu. Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-081 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Heimerle + Meule UnityBox je odličan način da uštedite u srebru za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj srebra kupovinom srebrnih poluga od 1 grama.

Heimerle + Meule je najstarija nemačka kovnica plemenitih metala, koja neprekidno posluje od svog osnivanja 1845. To je prestižna kovnica novca iz grada Forchajma, koji nosi nadimak „Zlatni grad“ zbog duge tradicije industrije plemenitih metala. Kvalitet poluga napravljenih u ovoj kovnici garantuje i činjenica da se Heimerle + Meule nalazi na LBMA listi, koja se smatra prihvaćenim standardom kvaliteta za zlato i srebro.

Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBokx i UnityBars – kompleti manjih zlatnih i srebrnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u plemenite metale.

UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30 ili 100 Heimerle + Meule investicionih srebrnih poluga težine 1 gram, koje se pakuju u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu. Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja.

Naziv Heimerle + Meule poluga od 1000g srebra
Ukupna težina 100.01g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 100g
Zemlja porekla Nemačka
Proizvođač Heimerle + Meule

Pošaljite upit za 100 x 1 gram srebra (UnityBox) | Heimerle + Meule

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član