Skip to content
Loading...

250g srebra | Argor-Heraeus

Visoko kvalitetna srebrna poluga švajcarske topionice Argor-Heraeus definitivno je investicija za one koji znaju šta žele i koji znaju kako da obezbede svoja finansijska sredstva. Ova ozbiljna investicija pretvoriće vaša sredstva u sigurnu i nedodirljivu oazu sve dok ne odlučite da promenite njen status. Iako nema upečatljiv vizuelni utisak jer se najčešće dobija livenjem, a ne kovanjem, definitivno ćete osetiti snagu ove poluge kada Vam dohvati ruke. Sigurni smo da će ova srebrna poluga izgledati sjajno u vašem ličnom portfoliju!

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-079 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Svetski poznata švajcarska kompanija Argor-Heraeus jedna je od najstarijih kovnica plemenitih metala na svetu i investitori iz naših krajeva najčešće se odlučuju na proizvode upravo ove kovnice. Argor-Heraeus u Mendriziju obrađuje i pročišćuje zlato, srebro, platinu i paladijum iz rudnih izvora, otpada/izvora koji se mogu reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, a platinu i paladijum 99,95%. Argor-Heraeusova baza kupaca iz više od 50 država uključuje rudarska preduzeća, trgovačke kuće, središnje i poslovne banke, kovnice, trgovine nakitom i satovima i industrijske potrošače. S obzirom na to da je dio grupacije osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima u plemenite metale.

Argor-Heraeus posjeduje LBMA certifikat te sve njihove srebrne poluge sadrže srebro čistoće 999,9/1000.

Kao i kod zlata, srebro koje lije i kuje Argor-Heraeus može doći iz primarne proizvodnje, tj. iz rudarstva ili preko sekundarnog tržišta, tj. otpada i recikliranja starog materijala.

S obzirom na iskustvo u poslovanju od preko 160 godina, proizvodi ove kovnice prepoznati su i cenjeni širom sveta.

Naziv Argor-Heraeus poluga od 500g srebra
Ukupna težina 250.25g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 250g
Zemlja porekla Švajcarska
Proizvođač Argor-Heraeus

Pošaljite upit za 250g srebra | Argor-Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član