Skip to content
Loading...

1g zlata | Argor-Heraeus

Argor-Heraeus zlatna poluga od 1 grama idealna je poluga za ulazak u svet ulaganja u plemenite metale. Može poslužiti kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne proslave. Zlatnu polugu od dva grama možete brzo i jednostavno kupiti preko Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-030 Kategorije: , ,
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Zlatna poluga od 1 grama smatra se malom zlatnom polugom. Kao i ostale poluge do 100g, ove male zlatne poluge dolaze u orginalnom zaštitnom plastičnom pakovanju, koje služi kao sertifikat o autentičnosti poluge. Na pakovanju se nalazi isti serijski broj kao na poluzi.

Gore navedena zlatna poluga od 1 grama proizvodi se u čuvenoj švajcarskoj kovnici Argor-Heraeus. Ova kovnica iz Mendrizija obrađuje i pročišćava zlato, srebro, platinu i paladijum iz rudnih izvora i otpada / izvora koji se može reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, platinu i paladijum 99,95%. Korisnička baza Argor-Heraeus iz više od 50 zemalja uključuje rudarske kompanije, trgovačke kuće, centralne i poslovne banke, kovnice novca, prodavnice nakita i satova i industrijske potrošače. Kao deo grupe osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima u plemenite metale. Pored zlatnih poluga od 1 kg, nudi i poluge od 1 g, 2 g, 5 g, 10 g, 20 g, 1 uncu, 50 g, 100 g, 250 g i 500 g.

Investitori iz našeg kraja najčešće se odlučuju za poluge pomenute kovnice novca, a razloga je više. Argor -Heraeus ima LBMA sertifikat, što znači da ova kovnica zadovoljava stroge kriterijume kvaliteta udruženja učesnika sa najvećeg tržišta zlata na svetu – onog u Londonu. Ovaj sertifikat garantuje svim kupcima poluga Argor da sadrže određenu količinu i čistoću zlata. To takođe znači da se zlatna poluga od 1 grama lako unovčava i ima veoma likvidno tržište. Isto važi i za sve ostale poluge ove kovnice novca.

Drugi razlog je cena poluga Argor Heraeus, koje su za nijansu jeftinije od proizvoda iste mase drugih kovnica. Naime, nemačka grupa Heraeus nabavlja sirovine za proizvodnju poluga jeftinije od ostalih proizvođača plemenitih metala zbog njihove veličine. Velika količina zlata i drugih metala koje Argor prerađuje svake godine takođe igra važnu ulogu. Naime, veća proizvodnja postiže veću produktivnost zasnovanu na ekonomiji obima, a te uštede se prenose na kupce.

Treći razlog je reputacija Švajcarske kao zemlje sa najvećim količinama zlata po glavi stanovnika u svetu. Neki investitori bi radije kupili švajcarske poluge nego poluge kovane u drugim zemljama.

Naziv Argor-Heraeus poluga od 500g zlata
Ukupna težina 1 g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 1 g
Zemlja porekla Švajcarska
Proizvođač Argor-Heraeus
Dimenzije 15.0mm x 8.7mm x 0.5mm

Pošaljite upit za 1g zlata | Argor-Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član