Skip to content
Loading...

100 x 1 gram zlata (UnityBox) | Heimerle + Meule

UnityBox i UnityBars su idealna investicija za one koji žele da uštede u zlatu povremenom kupovinom malih zlatnih poluga. Na našem portalu je moguće kupiti pojedinačne poluge Heimerle + Meule od 1 grama, koje se zatim mogu skladištiti u prethodno kupljenom pakovanju. Ove poluge su za kupca nešto jeftinije od poluga drugih topionica upravo zato što je ambalaža za njih već kupljena, pa nije potrebno posebno pakovanje za svaku polugu.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Heimerle + Meule UnitiBox je odličan način da uštedite u zlatu za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj zlata kupovinom zlatnih poluga od 1 grama. Ovaj proizvod možete brzo i jednostavno kupiti preko Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

Heimerle + Meule je najstarija nemačka kovnica plemenitih metala, koja neprekidno posluje od svog osnivanja 1845. To je prestižna kovnica novca iz grada Forchajma, koji nosi nadimak „Zlatni grad“ zbog duge tradicije industrije plemenitih metala. Kvalitet poluga napravljenih u ovoj kovnici garantuje i činjenica da se Heimerle + Meule nalazi na LBMA listi, koja se smatra prihvaćenim standardom kvaliteta zlata.

Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBox i UnityBars – kompleti manjih zlatnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u ovaj plemeniti metal. UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30 ili 100 Heimerle + Meule investicionih zlatnih poluga težine 1 gram, upakovanih u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu.

Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja. Takođe, takvi kompleti pružaju dodatnu vrednost investitorima jer daju veću slobodu upravljanja njihovom imovinom. Na primer, ako investitor poseduje jednu polugu od 100 grama, moraće sve to da proda kada želi da dobije gotovinu. S druge strane, investitor koji ima UnityBox od 100 grama sastavljen od 100 malih poluga može unovčiti samo onaj deo poluga za koji će dobiti onoliko gotovine koliko mu je potrebno, dok ostatak može zadržati u svom posedu. Ako odluči da ponovo kupi zlato, investitor tada uvek može dopuniti svoj komplet novim polugama od 1 grama. Upravo ta kombinacija visoke likvidnosti, kompaktnosti i zadržavanja vrednosti čini UnityBox i UnityBars jednim od najboljih načina za ulaganje u investiciono zlato koje postaje sve popularnije u svetu.

Ukupna težina 100.01 g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 100g
Zemlja porekla Nemačka
Proizvođač Heimerle + Meule

Pošaljite upit za 100 x 1 gram zlata (UnityBox) | Heimerle + Meule

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član