Skip to content
Loading...

2g zlata | C.Hafner

Argor-Heraeus zlatna poluga od 2 grama idealna je poluga za ulazak u svet ulaganja u plemenite metale. Može poslužiti kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne proslave. Zlatnu polugu od dva grama možete brzo i jednostavno kupiti preko Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

18.700,00рсд

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-028-1 Kategorije: , ,
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Zlatna poluga od 2 grama smatra se malom zlatnom polugom. Kao i ostale poluge do 100g, ove male zlatne poluge dolaze u orginalnom zaštitnom plastičnom pakovanju, koje služi kao sertifikat o autentičnosti poluge. Na pakovanju se nalazi isti serijski broj kao na poluzi.

Gore navedena zlatna poluga od 2 grama proizvodi se u čuvenoj švajcarskoj kovnici  C.Hafner. Ova kovnica iz Mendrizija obrađuje i pročišćava zlato, srebro, platinu i paladijum iz rudnih izvora i otpada / izvora koji se može reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, platinu i paladijum 99,95%. Korisnička baza  iz više od 50 zemalja uključuje rudarske kompanije, trgovačke kuće, centralne i poslovne banke, kovnice novca, prodavnice nakita i satova i industrijske potrošače. Kao deo grupe osnovane 1851. godine, ova nemačka topionica uživa poseban status među investitorima u plemenite metale. Pored zlatnih poluga od 1 kg, nudi i poluge od 1 g, 2 g, 5 g, 10 g, 20 g, 1 uncu, 50 g, 100 g, 250 g i 500 g.

Investitori iz našeg kraja najčešće se odlučuju za poluge pomenute kovnice novca, a razloga je više. C.Hafner ima LBMA sertifikat, što znači da ova kovnica zadovoljava stroge kriterijume kvaliteta udruženja učesnika sa najvećeg tržišta zlata na svetu – onog u Londonu. Ovaj sertifikat garantuje svim kupcima poluga C.Hafner da sadrže određenu količinu i čistoću zlata. To takođe znači da se zlatna poluga od 2 grama lako unovčava i ima veoma likvidno tržište. Isto važi i za sve ostale poluge ove kovnice novca.

Naziv C.Hafner poluga od 2g zlata
Ukupna težina 2 g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 2 g
Zemlja porekla Nemačka
Dimenzije 85.0mm x 54.0mm

Pošaljite upit za 2g zlata | C.Hafner

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član