Skip to content
Loading...

250g zlata | Heraeus

Poluga od 250g zlata ubraja se u veće zlatne poluge. Najveća prednost kupovine većih poluga zlata u komadu je povoljnija cena po gramu nego kada su u pitanju manje poluge. Naime, kao i kod većine drugih proizvoda, što je veće pakovanje, povoljnija je cena za krajnjeg kupca. Zlatne poluge od 250 grama dobar su izbor za investitore koji žele pretvoriti velike količine kapitala u investiciono zlato. Međutim, većina naših kupaca koji razmišljaju o kupovini samo jedne ovakve poluge, ipak se odluči na kupovinu više manjih poluga, npr. 5 x 50g. U slučaju potrebe za manjom količinom novca na taj se način može unovčiti samo deo zlatnog portfelja.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-096 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Zlatna poluga od 250 grama smatra se velikom zlatnom polugom. Za razliku od poluga do 100 g, ove zlatne poluge ne dolaze u originalnom zaštitnom plastičnom pakovanju.

Gornja zlatna poluga od 250 grama proizvodi se u čuvenoj švajcarskoj kovnici Argor-Heraeus. Ova kovnica iz Mendrizija obrađuje i pročišćava zlato, srebro, platinu i paladijum iz izvora rude i otpada / izvora za recikliranje. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, platinu i paladijum 99,95%. Korisnička baza Argor-Heraeusa iz više od 50 zemalja uključuje rudarske kompanije, trgovačke kuće, centralne i poslovne banke, kovnice novca, prodavnice nakita i satova i industrijske potrošače. Kao deo grupe osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima  plemenitih metala. Pored zlatnih poluga od 250 g, nudi i poluge od 1 g, 2 g, 5 g, 10 g, 20 g, 1 uncu, 50 g, 100 g, 500 g i 1000 g.

Investitori iz našeg kraja najčešće se odlučuju za poluge pomenute kovnice novca, a razloga je više. Argor -Heraeus ima LBMA sertifikat, što znači da ova kovnica zadovoljava stroge kriterijume kvaliteta udruženja učesnika sa najvećeg tržišta zlata na svetu – onog u Londonu. Ovaj sertifikat je garancija svim kupcima poluga Argor da sadrže navedenu količinu i čistoću zlata. To takođe znači da se zlatna poluga od 1 grama lako unovčava i ima veoma likvidno tržište. Isto važi i za sve ostale poluge ove kovnice novca.

Drugi razlog je cena poluga Argor Heraeus, koje su za nijansu jeftinije od proizvoda iste mase drugih kovnica. Naime, nemačka grupa Heraeus nabavlja sirovine za proizvodnju poluga jeftinije od ostalih proizvođača plemenitih metala zbog njihove veličine. Velika količina zlata i drugih metala koje Argor prerađuje takođe igra važnu ulogu. Naime, veća proizvodnja postiže veću produktivnost zasnovanu na ekonomiji obima, a ova ušteda se prenosi na kupce.

Treći razlog je reputacija Švajcarske kao zemlje sa najvećim količinama zlata po glavi stanovnika u svetu. Deo investitora će radije kupiti švajcarske poluge nego poluge kovane u drugim zemljama.

Naziv 250g zlata  Heraeus
Ukupna težina 250.025g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 250 g
Zemlja porekla Nemačka
Proizvođač Heraeus

Pošaljite upit za 250g zlata | Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član