Skip to content
Loading...

20g srebra | Argor-Heraeus

Srebrna poluga od 20 grama Argor-Heraeus vrlo je prihvatljiva poluga za svakog ozbiljnog investitora koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj plemenitih metala, a može poslužiti i kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne prilike. Ova srebrna poluga po svojoj ceni se veoma dobro takmiči sa ostalim proizvodima od srebra, a budući da je proizvod od mente sa preko 160 godina iskustva, biće prepoznat i cenjen u celom svetu.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-085 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Svetski poznata švajcarska kompanija Argor-Heraeus jedna je od najstarijih kovnica plemenitih metala na svetu i investitori iz naših krajeva najčešće se odlučuju na proizvode upravo ove kovnice. Argor-Heraeus u Mendriziju obrađuje i pročišćuje zlato, srebro, platinu i paladijum iz rudnih izvora, otpada/izvora koji se mogu reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, a platinu i paladijum 99,95%. Argor-Heraeusova baza kupaca iz više od 50 država uključuje rudarska preduzeća, trgovačke kuće, središnje i poslovne banke, kovnice, trgovine nakitom i satovima i industrijske potrošače. S obzirom na to da je dio grupacije osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima u plemenite metale.

Argor-Heraeus posjeduje LBMA certifikat te sve njihove srebrne poluge sadrže srebro čistoće 999,9/1000.

Kao i kod zlata, srebro koje lije i kuje Argor-Heraeus može doći iz primarne proizvodnje, tj. iz rudarstva ili preko sekundarnog tržišta, tj. otpada i recikliranja starog materijala.

S obzirom na iskustvo u poslovanju od preko 160 godina, proizvodi ove kovnice prepoznati su i cenjeni širom sveta.

Naziv Argor-Heraeus poluga od 20g srebra
Ukupna težina 20g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 19.98g
Zemlja porekla Švajcarska
Proizvođač Argor-Heraeus

Pošaljite upit za 20g srebra | Argor-Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član