Skip to content
Loading...

1000g zlata | Argor-Heraeus

Najveća prednost kupovine 1kg zlata u komadu je povoljnija cena po gramu nego na manjim polugama. Naime, kao i kod većine drugih proizvoda, što je veće pakovanje, povoljnija je cena za krajnjeg kupca. Zlatne poluge od 1000 grama idealan su izbor za investitore koji žele pretvoriti velike količine kapitala u investiciono zlato. Većina naših kupaca koji kupuju samo 1kg zlata ipak se odluči na kupovinu više manjih poluga, npr. 4 x 250g ili 10 x 100g. U slučaju potrebe za manjom količinom novca na taj se način može unovčiti samo deo zlatnog portfelja, a razlika u ceni po gramu nije velika.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-002 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Zlatna poluga od 1 kg smatra se velikom zlatnom polugom. Za razliku od poluga do 100 g, ove zlatne poluge ne dolaze u originalnoj zaštitnoj plastičnoj ambalaži.

Gore navedena zlatna poluga od 1 kg proizvodi se u čuvenoj švajcarskoj kovnici Argor-Heraeus. Ova kovnica iz Mendrizija obrađuje i pročišćava zlato, srebro, platinu i paladijum iz rudnih izvora i otpada / izvora koji se može reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, platinu i paladijum 99,95%. Korisnička baza Argor-Heraeus iz više od 50 zemalja uključuje rudarske kompanije, trgovačke kuće, centralne i poslovne banke, kovnice novca, prodavnice nakita i satova i industrijske potrošače. Kao deo grupe osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima plemenitih metala. Pored zlatnih poluga od 1 kg, nudi i šipke od 1 g, 2 g, 5 g, 10 g, 20 g, 1 uncu, 50 g, 100 g, 250 g i 500 g.

Investitori iz našeg kraja najčešće se odlučuju za poluge pomenute kovnice novca, a razloga je više. Argor -Heraeus ima LBMA sertifikat, što znači da ova kovnica zadovoljava stroge kriterijume kvaliteta udruženja učesnika sa najvećeg tržišta zlata na svetu – onog u Londonu. Ovaj sertifikat garantuje svim kupcima poluga Argor da sadrže određenu količinu i čistoću zlata. To takođe znači da se zlatna poluga od 1 grama lako unovčava i ima veoma likvidno tržište. Isto važi i za sve ostale poluge ove kovnice novca.

Drugi razlog je cena poluga Argor Heraeus, koje su za nijansu jeftinije od proizvoda iste mase drugih kovnica. Naime, nemačka grupa Heraeus nabavlja sirovine za proizvodnju poluga jeftinije od ostalih proizvođača plemenitih metala zbog njihove veličine. Velika količina zlata i drugih metala koje Argor prerađuje svake godine takođe igra važnu ulogu. Naime, veća proizvodnja postiže veću produktivnost zasnovanu na ekonomiji obima, a te uštede se prenose na kupce.

Treći razlog je reputacija Švajcarske kao zemlje sa najvećim količinama zlata po glavi stanovnika u svetu. Neki investitori bi radije kupili švajcarske poluge nego poluge kovane u drugim zemljama.

Naziv Argor-Heraeus poluga od 1000g zlata
Ukupna težina 1000.1g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 1000g
Zemlja porekla Švajcarska
Proizvođač Argor-Heraeus
Dimenzije 117.5mm x 52.0mm x 9.0mm

Pošaljite upit za 1000g zlata | Argor-Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član