Skip to content
Loading...

1000g srebra | Argor-Heraeus

Srebrne poluge od 1000 grama (1 kg) idealan su izbor za investitore koji žele pretvoriti velike količine kapitala u sigurno srebro za ulaganje. Iako se manje srebrne poluge mogu činiti primamljivije i pristupačnije, poluga od 1 kilogram je zapravo standardna „velika“ poluga, koja je veoma popularna među investitorima širom sveta. Sa impresivnim izgledom i neupitnim kvalitetom i čistoćom srebra, ova poluga će vam pružiti dugoročnu sigurnost vašeg kapitala, ali i obezbediti stabilan prihod. Za sve one koji cene kvalitet, ova poluga je definitivno neophodna u ličnom portfoliju plemenitih metala!

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-074 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Svetski poznata švajcarska kompanija Argor-Heraeus jedna je od najstarijih kovnica plemenitih metala na svetu i investitori iz naših krajeva najčešće se odlučuju na proizvode upravo ove kovnice. Argor-Heraeus u Mendriziju obrađuje i pročišćuje zlato, srebro, platinu i paladijum iz rudnih izvora, otpada/izvora koji se mogu reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, a platinu i paladijum 99,95%. Argor-Heraeusova baza kupaca iz više od 50 država uključuje rudarska preduzeća, trgovačke kuće, središnje i poslovne banke, kovnice, trgovine nakitom i satovima i industrijske potrošače. S obzirom na to da je deo grupacije osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima u plemenite metale.

Argor-Heraeus poseduje LBMA certifikat te sve njihove srebrne poluge sadrže srebro čistoće 999,9/1000.

Kao i kod zlata, srebro koje lije i kuje Argor-Heraeus može doći iz primarne proizvodnje, tj. iz rudarstva ili preko sekundarnog tržišta, tj. otpada i recikliranja starog materijala.

S obzirom na iskustvo u poslovanju od preko 160 godina, proizvodi ove kovnice prepoznati su i cenjeni širom sveta.

Naziv Argor-Heraeus poluga od 1000g srebra
Ukupna težina 1001g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 1000g
Zemlja porekla Švajcarska
Proizvođač Argor-Heraeus
Dimenzije 119.0mm x 54.0mm x 16.5mm

Pošaljite upit za 1000g srebra | Argor-Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član