Skip to content
Loading...

1 unca srebra | Argor-Heraeus

Kolekcionari i investitori širom sveta izuzetno cene lepotu i čistoću srebrne poluge od 1 unce prestižne kovnice Argor-Heraeus. Ova veličina ga čini veoma privlačnim za nove, ali i one iskusne trgovce i investitore u plemenite metale. Svaka poluga dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem i ima potvrdu o autentičnosti. Zbog svoje razumne cene, ova poluga je odličan izbor za svakoga ko želi da postepeno izgradi svoj portfolio plemenitih metala i obezbedi sigurnu budućnost koju pruža investiciono srebro.

Cena na Upit

Veleprodajna cena: Na upit

SKU: GM-084 Kategorija:
Kontaktirajte nas odmah putem upita ili putem telefona 0631893366

Opis

Svetski poznata švajcarska kompanija Argor-Heraeus jedna je od najstarijih kovnica plemenitih metala na svetu i investitori iz naših krajeva najčešće se odlučuju na proizvode upravo ove kovnice. Argor-Heraeus u Mendriziju obrađuje i pročišćuje zlato, srebro, platinu  iz rudnih izvora, otpada/izvora koji se mogu reciklirati. Pročišćava zlato do 99,99% i 99,999% čistoće, srebro do 99,9%, a platinu i paladijum 99,95%. Argor-Heraeusova baza kupaca iz više od 50 država uključuje rudarska preduzeća, trgovačke kuće, središnje i poslovne banke, kovnice, trgovine nakitom i satovima i industrijske potrošače. S obzirom na to da je deo grupacije osnovane 1851. godine, ova švajcarska topionica uživa poseban status među investitorima u plemenite metale.

Argor-Heraeus poseduje LBMA sertifikat i sve njihove zlatne poluge sadrže zlato čistoće 999,9/1000.

Kao i kod zlata, srebro koje lije i kuje Argor-Heraeus može doći iz primarne proizvodnje, tj. iz rudarstva ili preko sekundarnog tržišta, tj. otpada i recikliranja starog materijala.

S obzirom na iskustvo u poslovanju od preko 160 godina, proizvodi ove kovnice prepoznati su i cenjeni širom sveta.

Naziv Argor-Heraeus poluga od 1 unce srebra
Ukupna težina 31.1035g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 31.07g
Zemlja porekla Švajcarska
Proizvođač Argor-Heraeus

Pošaljite upit za 1 unca srebra | Argor-Heraeus

Gold Club

Zaštite Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost i postanite naš zlatni član