Imate zlatnike ili zlatne poluge i zanimaju vas njihove otkupne cene?

Veliki broj ljudi u svojim domovima poseduje dragocenosti od zlata ili srebra koje ne služe ničemu. Danas na teritoriji Srbije postoji veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata i srebra. Međutim, mali je broj onih koji ovaj posao obavljaju pošteno i na zadovoljstvo klijenata. Golden Masters ponosi se poslovanjem dugim dve decenije kao i zadovoljstvom klijenata u vidu saradnje. Ukoliko Vam je novac neophodan, a posedujete predmete od zlata ili srebra, dajte ih u otkup. Posetite naš lokal ili nas kontaktirajte. Garantujemo Vam fer uslove i dobru cenu u zavisnosti od finoće zlata i srebra.

Golden Masters | Najbolji izobr
“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

Bez skrivenih troškova!Isplata na licu mesta!Testiranje zlata obavlja se pred Vama!

Šta otkupljujemo?

Popis svih zlatnih poluga koje imamo u ponudi nalazi se na ovoj stranici.

U slučaju da na popisu ne možete pronaći zlatne poluge kakve vi posjedujete, kontaktirajte nas kako bismo vam mogli reći okvirnu vrijednost vašeg zlata.

Ako ste u mogućnosti, pošaljite nam sliku vaših poluga, što će nam pomoći u preciznijem određivanju realne vrijednosti poluge.

Najčešći zlatnici u Srbiji i ovom delu Europe su dukati Franc Jozef.

Cene ostalih starih zlatnika koje nam klijenti često donose na otkup zlata pogledajte na ovoj stranici, a cene savremenih zlatnika poput bečkih filharmonikera, krugerranda, kanadskih javorovih listova i sl. pronađite ovde.

Ako u nasoj ponudim nema vašeg zlatnika ili niste sigurni koji zlatnik/e pojedujete, pošaljite nam slike zlatnika putem formulara koji se nalazi u nastavku stranice, emaila, Facebooka, Vibera ili na bilo koji drugi način pa ćemo vam moći reći koliko trenutno vrede vaši zlatnici.